Türkiye Finans Mobil Şube Android Telefonlarda

turkiye finans 2

Türkiye Finans, bankacılık işlemlerini hızlandırmak ve kolaylaştırmak hedefiyle geliştirdiği Mobil Şube’yi Android işletim sistemli telefon kullanan müşterilerinin de hizmetine sundu. Türkiye Finans Mobil Şube, fatura ödeme, para transferleri, kredi kartı işlemleri gibi en çok kullanılan bankacılık hizmetlerini Android kullanıcıları için kullanıcı dostu ekranda bir araya getiriyor.

Türkiye Finans, Mobil Şube’si aracılığıyla, barkod okutarak fatura ödeme fonksiyonunu kullanıma sunan ilk katılım bankası olma özelliği taşıyor. Faturalarını mobil şube yolu ile ödemek isteyenler, fatura numarası girmeden; sadece faturanın barkod kısmını okutarak birkaç saniye içerisinde işlemlerini tamamlayabiliyorlar. Türkiye Finans müşterileri, uygulamaya fotoğraflarını ekleyerek profil oluşturabiliyor ve yeniliklerden yararlanma ayrıcalığını yaşıyorlar.  Ayrıca müşteriler, IBAN bilgisini SMS veya e-posta ile paylaşabiliyor.

turkiye finans

Uygulama sayesinde, en yakın veya gidilmek istenilen Türkiye Finans Şubesi ve ATM lokasyonları, müşterinin bulunduğu konuma göre hesaplanarak yol tarifi alınabiliyor. Ayrıca radar uygulaması ile telefon kamerası açılarak canlı olarak etraftaki şubeler telefonun kamera ekranına getirilebiliyor.

Android sistemde kullanıcılar en çok yaptığı işlemleri favori işlemler olarak belirleyerek sonraki Mobil Şube kullanımlarında bu işlemlere hızlıca erişebiliyor. Yapılan son 10 işlem görüntülenebilirken, müşteriler sahip olduğu tüm banka ve kredi kartlarını kart görselleriyle birlikte görebiliyor. Uygulama içerisinden tek tuşla 444 2 444 numaralı Türkiye Finans Müşteri İletişim Merkezi aranabiliyor ve müşteriler destek almak istedikleri noktalarda otomatik çağrı başlatma özelliğini kullanabiliyor. Ayrıca, tek kullanımlık mobil şifre üretimi geliştirilen SOFT OTP teknolojisi ile mobil şifre kullanımı daha da güvenli bir hal alıyor.

Türkiye Finans Mobil Şube uygulaması Android telefonlarda Google Play’den ücretsiz olarak kolayca indirilebiliyor. Tüm bu avantajların yanı sıra, tüm işlemler Türkiye Finans Mobil Şube’den ücretsiz olarak yapılıyor.  

Samsung Fotoğraf Makinesi Alanında Neler Yapıyor?