Yapı Kredi, Monitise İle Direkt Bankacılığa Adım Attı!

monitise nuvo1

Yapı Kredi Bankası, Monitise tarafından geliştirilen yeni nesil bankacılık platformu NUVO’yu hizmete sundu.

Bankacılık, ödeme ve alışveriş sistemleri için geliştirdiği mobil uygulamalarla, kendi alanında dünya lideri olan Monitise, Yapı Kredi Bankası için geliştirdiği “NUVO” mobil bankacılık çözümünü duyurdu. NUVO zahmetsiz, formalitesiz ve hızlı hizmetleriyle özellikle genç neslin bankacılık işlemlerine dair taleplerini karşılamayı hedefliyor.

Yapı Kredi Bankası’nın yeni nesil doğrudan bankacılık hizmeti NUVO ile kullanıcılar şubeye gitmeye gerek kalmadan sadece internet ve mobil platform üzerinden temel bankacılık işlemlerini yapabilecekler. 2017 itibarıyla akıllı telefonlarını bankacılık işlemleri için kullananların sayısının ikiye katlanması beklenirken, hem İngilizce hem de Türkçe hizmet veren NUVO uygulamaları ile Yapı Kredi Bankası, yıl sonuna kadar 300 bin, 5 yılda ise 1 milyon aktif NUVO müşterisi hedefliyor.

monitise_nuvo1

Krediden fatura ödemelerine tüm işlemler

iOS ve Android işletim sistemlerinde çalışabilen uygulama Google Play ve Apple Store’dan indirilebiliyor. NUVO ile mobil ve internet bankacılığı kanalları üzerinden vadeli hesaptan bireysel ihtiyaç kredisine, fatura ödemelerinden en sık kullanılan temel birikim araçlarına kadar tüm temel bankacılık ihtiyaçları karşılanabiliyor. NUVO Mobil veya NUVO İnternet Bankacılığı kanallarından alınan başvurular Türkiye’nin neresinde olursa olsun, kapıya kadar verilen hizmetle kolayca tamamlanıyor. NUVO’da hesap işletim ücretinin yanı sıra EFT ve havale işlemleri için de ücret alınmıyor.

Monitise (eski adıyla Pozitron), 2010 yılından beri Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan, 143 milyar TL aktif büyüklüğe ve 10 milyon müşteriye sahip Yapı Kredi Bankası ile çalışıyor ve 8 platformda hizmet veren mobil bankacılık ürünlerini geliştiriyor.  

Samsung 4K Tablet Üzerinde Çalışıyor