Avealı Emeklilere Çok Özel Fırsatlar

Emekli a4kartonet yuksek

Avea, S.E.Ç Faturalı ve Faturasız tekliflerinde sunduğu cazip fiyatlarla, emeklilerin mobil iletişim ihtiyaçlarını en uygun şekilde karşılıyor.

Emeklilere özel yapılan indirimlerle S.E.Ç Faturalı aboneliklerde; her yöne 500 Dakika içeren S.E.Ç Emekli 500 Tarifesi aylık 17 TL;  her yöne 1000 Dakika içeren S.E.Ç Emekli 1000 Tarifesi ise aylık 25 TL olarak sunuluyor.

Emekli_a4kartonet_yuksek 2

S.E.Ç Faturasız aboneliklerde ise, her yöne 250 Dakika içeren S.E.Ç Emekli 250 Paketi’nden 12 TL’yeher yöne 500 Dakika içeren S.E.Ç Emekli 500 Paketi’nden ise 16 TL’ye yararlanılıyor.

Avea, emekliler için sunduğu faydaları tarifeleriyle sınırlı tutmayıp emeklilere Dünya Göz Hastanesi’nden Avea Emekli Kartı’nı da sunuyor. Ayrıca Avealı emekliler, optik alışverişlerinde Elegance Optik’ten yüzde 15 indirim de kazanıyor.

Emeklilere özel tekliflerden, numarasını taşıyan, yeni bir hat alan ve mevcut Avea müşterisi olup faturalıdaki söz konusu tarifelere geçen 50 yaş ve üzerindeki tüm müşteriler faydalanabilir.

Faturalı S.E.Ç Emekli Tarifeleri’nden yararlanmak için 50 yaş ve üzeri olduğunun kimlik ile ibraz edilmesi, faturasızda ise müşterinin TCKN’sinin ilgili kısa kod ile birlikte 5555’e kısa mesaj gönderilmesi kayıt için yeterli oluyor.

Samsung’ dan Akıllı Kumanda