Nokia X’e Özel Uygulama Garanti Cep Şubesi

Garanti Cep Şubesi’nden Nokia X’e Özel Uygulama

Android uygulamalarla ücretsiz Nokia servislerini buluşturan yeni Nokia X’in ilk bankacılık uygulaması, Garanti Cep Şubesi oldu.

Android uygulamalarının kullanılabildiği yeni ve uygun fiyatlı akıllı telefon Nokia X için özel olarak geliştirilen Garanti Cep Şubesi ile  Garanti müşterileri, günlük finansal işlemlerini istediği zaman ve istediği yerden yapabiliyor. Nokia X sahipleri; Garanti Cep Şubesi’nden gelir ve giderlerini takip edebiliyor, takvim üzerinden gelecek dönem harcamalarını görüntüleyip, nakit akışlarından geçmiş ve gelecekteki finansal hareketlerini izleyebiliyor. Hesap ve kartlarının hareket detaylarını görebilen Nokia X kullanıcıları, para transferi, fatura, şans oyunları ve kredi kartı borç ödemesi, GSM TL yüklemesi, altın ve döviz alış-satış işlemlerini yapabiliyor.

 garanti cep şubesi

Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, “Garanti Bankası olarak tüm kanallarımızda inovatif anlayışı benimseyerek, ulusal ve uluslararası arenada hayata geçirdiğimiz ilklerle sektöre öncülük ediyoruz. Mobil bankacılık uygulamamız Garanti Cep Şubesb, bugün 1 milyon müşterimiz tarafından aktif kullanılıyor. Müşterilerimiz istedikleri akıllı telefondan, platforma özel uygulamalarla bankacılık işlemlerini kolayca yapabiliyor. Tüm bu yatırımlarla, mobil bankacılık aracılığıyla gerçekleştirilen finansal işlemlerde %35’lik pazar payımız bulunuyor. Ana hedefimiz, daha çok müşterimizin bu platformdan faydalanmasını sağlamak. Bu vizyon dahilinde Nokia kullanıcısı müşterilerimize, bundan böyle Nokia X için geliştirdiğimiz Garanti Bankası Cep Şubesi’yle ulaşacağız. Müşterilerimiz, Nokia X için ülkemizde geliştirilen ilk bankacılık uygulaması olan Garanti Cep Şubesi’yle, tüm bankacılık işlemlerinde bu cihaza özel mobil bankacılık deneyiminden faydalanabilecek.” dedi.

 garanti cep şubesi nokia x

Nokia Türkiye Genel Müdürü Sertaç Şener de, “Türkiye’nin en saygın ve yenilikçi bankalarından Garanti Bankası ile yaptığımız işbirliğinin, Nokia X kullanıcıları tarafından çok beğenileceğine inanıyoruz. Firma olarak, kullanıcılarımıza eksiksiz hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu anlamda uygulama mağazamızı geliştirmek ve kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak adına, Türkiye’nin önemli bankacılık uygulamalarından biri olan Garanti Cep Şubesi’ni Nokia X ekosistemine kattığımız için çok mutluyuz.” açıklamasını yaptı.

Annelerin ve Anne Adaylarının Yanında