En fazla talep gören alışveriş uygulaması belli oldu

alışveriş

Mobil uygulama analiz platformları en fazla talep gören alışveriş uygulaması araştırması yaptı. Buna göre yapılan araştırmalarda ilginç bir web sitesi lider olmayı başardı. Hadi gelin hem o web sitesine hem de diğer detaylara birlikte bakalım.

App Annie paylaşımlara bakıldığında Türkiye’de popüler alışveriş uygulamaları içerisinde bazıları sıralanıyor. Elbette sadece Türkiye’dekiler değil aynı zamanda özellikle Avrupa ve diğer ülkelerden de büyük bir talep gördüğü ifade ediliyor. Bu listeye bakıldığında indirme sayıları çok fazla dikkate alındığı görülüyor.

Büyük oranda talep gören alışveriş siteleri genellikle yüksek indirme sayılarına sahip. Hayatımızı olumlu yönde kolaylaştıran bu tür platformlar son zamanlarda giderek çoğaldı. Böylece herhangi bir yere gitmeden kolayca alışveriş yapmak mümkün oldu.

Alışveriş siteleri milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor

Hem Play Store hem de App Store indirmeleri dikkate alındığında Trendyol en çok indirilen 10 alışveriş uygulamasından bir tanesi olarak karşımıza çıktı. Şimdiye kadar yaklaşık 60 milyon civarında indirme sayısı olduğu ifade ediliyor. Bu gerçekten de oldukça iyi bir rakam.

en fazla talep gören alışveriş

Eğer böyle bir iş kurmak istiyorsanız sizin için işe yarar bazı detaylar verelim. Trendyol ziyaretçilerinin yaklaşık olarak yüzde 93 gibi bir bölümünün mobil kullanıcılar olduğu görülüyor. Bu durum eğer buna benzer bir proje geliştirilecekse mobil odaklı olmasını ön plana çıkarıyor.

Trendyol teslimat noktası hizmetini başlatıyor kargoyu beklemenize gerek kalmayacak

Türkiye’de yer alan alışveriş siteleri muhtemelen uygulama alanına daha fazla özen gösterecek. Mobil uygulamalar sayesinde alışveriş platformlarına ulaşmak çok daha kolay hale geldi. Muhtemelen Trendyol gibi siteler bu konuya çok daha fazla ağırlık verecektir.