TouchID miladını doldurmuş olabilir mi?

promo

#İŞBİRLİĞİ

Günümüz dünyasında bazı şeyler çok çabuk eskiyip kaybolabiliyor. Bugün ki yazımıza bu ürünlerden birine TouchID teknolojisine değineceğiz.

Günümüz dünyasında bazı şeylerin yeri çok çabuk doldurulabiliyor. Teknolojinin hızla gelişmesi neticesinde, bugün aldığınız bir cihaz sadece birkaç ay sonra tamamen gözden düşebiliyor. Örneğin hiç yanımızdan ayırmadığımız akıllı telefonlarımızı baz alalım. Her sene yeni modelleri piyasaya sürülen bu cihazların ömrü 4-5 yıl olmasına karşın, “en iyi” olarak tanımlandığı zaman dilimi ise 4-5 ay ile sınırlı.

Açık konuşmak gerekirse teknolojinin hızına yetişmek pek kolay değil. Hatta neredeyse imkansız da diyebiliriz. Eğer son derece iyi bir geliriniz yoksa, zaten her yeni çıkan teknolojik ürünü satın almaya da gücünüz yetmeyecektir.

Yeni sayılabilecek teknolojilerin bile bu kadar hızlı bir şekilde tüketildiği günümüz toplumunda, zaman kavramı da yitiriliyor. Sadece birkaç sene önce çıkmış olan bir teknoloji, yerini yenisine bırakıyor. Aynı TouchID dediğimiz sistemin yerini FaceID’ye bırakması gibi. Peki bu teknoloji artık miladını doldurmuş olabilir mi?