Devil May Cry 5, PS4’te göz kamaştıracak!

dmc 5

Capcom tarafından geliştirilen ve önümüzdeki Mart ayında raflardaki yerini alacak olan Devil May Cry 5 hakkında bazı yeni ayrıntılar ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Capcom uzun bir süredir Devil May Cry 5 üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz E3, Gamescom ve Tokyo Game Show etkinliklerinde DMC 5 için oynanış videoları gösterilmişti. Gösterilen videolarda, oyunun görüntü kalitesinin oldukça üst seviyede olduğu net bir şekilde görülüyordu. Nitekim DMC 5 hakkında yapılan PS4 açıklaması bu görüntü kalitesinin sebebini de ortaya çıkardı.

Devil May Cry 5, PS4 Pro’da 4K olacak!

Capcom’un önemli isimlerinden biri olan Matt Walker, geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden kendisine yöneltilen bir soruya yanıt verdi. Bir takipçisi Walker’a DMC 5’in PS4 performansını sordu. Walker ise sade ve net bir cevapla DMC 5’in PS4 Pro’da 4K ve 60FPS’te çalışacağını belirtti. Yani oyunun Xbox One’da olduğu gibi PS4 Pro’da da 4K olarak geleceği kesinlik kazanmış oldu.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Digital Foundry ekibi, Gamescom 2018’de yayınlanan Xbox One X demosunu mercek altına almış ve oyunun 4K 60FPS’te çalıştığını gözler önüne sermişti. Görünen o ki Xbox One X ve PS4 Pro arasında pek bir fark olmayacak.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Hali hazırda ön siparişte bulunan Devil May Cry 5, ülkemizde 8 Mart 2019’da satışa sunulmuş olacak.

PS Classisc Türkiye’de satışa çıkıyor