Total War: Attila Hakkında Yeni Detaylar

Total War Attila Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan Total War: Attila hakkında konuşan The Creative Assembly, iklim ve salgınların oyunda etkili olacağını açıkladı.

Başta popüler Medieval ve Rome oyunları olmak üzere Total War serisiyle strateji oyunlarına yeni bir soluk getirmeyi başaran The Creative Assembly stüdyosu, oyunseverlere farklı konseptler sunmaya devam ediyor. Daha önce de Shogun: Total War ve Napoleon: Total War oyunlarıyla kullanıcıları tarihin farklı bölümlerine taşıyan The Creative Assembly, oyunseverleri Roma İmparatorluğu’nun en sıkıntılı dönemdelerinden birine götürecek olan Total War: Attila‘yı da geçtiğimiz günlerde duyurdu.

Total War Attila Duyuruldu!

Eylül ayı sonunda düzenlenen EGX 2014 kapsamında resmi olarak tanıtılan Total War: Attila oyunseverler tarafından ilgiyle karşılanırken, yeni oyunda sunacakları yenilikleri tanıtma konusunda oldukça hevesli görünen The Creative Assembly oyun hakkında yeni detaylar paylaşmaya devam ediyor. Yeni oyunda kullanıcıların hayatta kalabilmek için zor seçimler yapması gerektiğine dikkat çeken stüdyo, iklim ve salgın hastalıklar gibi faktörlerin oyunda etkili olacağını açıkladı. Özellikle savaş bölgelerinde hızla yayılan ölümcül hastalıkların ve açlığa sebep olan iklim şartlarının oyunda karşılaşılacak zorluklar arasında yer alacağını belirten stüdyo, bu faktörlerin anlatılan dönemin bir parçası olduğunu söyledi.

The Walking Dead Bu Ay Yeni Nesile Taşınacak