Total War: Warhammer’ın Sistem Gereksinimleri

total war warhammer

Dünyanın en popüler ve kaliteli sıra tabanlı strateji oyunlarından Total War Warhammer hakkındaki ayrıntılar ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Creative Assembly ve Sega gibi usta yapımcı firmalar tarafından geliştirilen Total War Warhammer, son anda herhangi aksilik gerçekleşmezse Linux, Apple MAC OS X ve elbette Microsoft Windows platformları için, 24 Mayıs 2016’da, raflardaki yerini alacak. Yapım üzerindeki çalışmalar 2013 yılının ortasından beri dur durak bilmeden devam ediyor.

Önceki yapımlarda, gereğinden fazla gerçeklik sunan oyunun aksine yeni Total War: Warhammer, fantastik canavarla kuşatılacak. Trolls, Giants, Arachnarok, Green Skins (Yeşil Derililer) hem oynanabilir ırklar, hem de İnsan İmparatorluğu’nun en büyük düşmanı konumunda bulunacak.

Daha da çarpıcı bir faktörden dem vuralım. İnsan ırkı, öncü oyunlarda sıkça rastladığımız Attila, Sezar gibi figürlerden yardım alacak.

Total War Warhammer

Total War serisi Warhammer’in fantastik dünyası ile birleşse de, diplomatik eylemler, din adamlarınızı zekice düşman yörelere yollamanız gibi, zekice strateji öğeleri gerçekleştirebileceksiniz.

Andy Hall’un kaleme aldığı Total War: Warhammer’ın yönetmenliğini ise Mike Simpson ve Ian Roxburgh ikilisi üstlenecek.

Total War Warhammer asgari sistem gereksinimleri: (Şunu da belirtelim oyun fazlasıyla mütevazi ve her ekonomik sınıfa hitap ediyor.)

Bellek: 3 GB RAM

İşlemci Intel Core 2 CPU veya AMD dengi

Ekran Kartı AMD Radeon HD 5770 1024 MB veya üstü

Önerilen Sistem Gereksinimleri

Bellek: 8 GB RAM

İşlemci: Intel Core i5-4570 3.20 GHz veya AMD dengi

Ekran  Kartı: GTX 760 2048 MB, AMD Radeon R7 370 ve üstü