Apple Watch Seri Üretime Geçmek Üzere

Altın Apple Watch 1200 Dolara Satışa Sunuluyor

Apple’ın ilk akıllı saati olan Apple Watch için seri üretime geçmeye hazır olduğu ve saatin üretimi içn Quatum Computer’ı görevlendirdiği belirtiliyor.

Merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6’yı geçtiğimiz ay düzenlediği etkinlikte resmi olarak tanıtan Amerikalı teknoloji devi Apple, bununla da yetinmemiş ve bir süredir teknoloji dünyasının gündemini meşgul eden ilk akıllı saatini de etkinlik kapsamında görücüye çıkarmıştı. Apple Watch adını taşıyan bu akıllı saat kullanıcılardan beklenen ilgiyi görememiş olsa da, bir Apple cihazı olmasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Apple_Watch (2)

Apple Watch‘la aynı gün görücüye çıkarılan iPhone 6 ve iPhone 6 Plus şimdiden birçok ülkede satışa sunulmuş olsa da, Apple‘ın ilk akıllı saatini satın almak isteyen kullanıcıların önümüzdeki yıla kadar beklemesi gerekecek. 2015 yılı başında piyasaya sürülmesi beklenen yeni akıllı saati için üretime başlamaya hazır görünen Apple, akıllı saatin seri üretimi için Quanta Computer’ı görevlendirmiş gibi görünüyor. Uzak doğudan gelen haberlere göre Apple Watch‘un üretimi için siparişleri alan Quanta Computer, Çin’deki fabrikalarında akıllı saati üretebilmek adına işçi alımlarına başladı.

Windows 10′un Tanıtılması XP’ye Yaradı