Galaxy S10 serisinin pil detayları Brezilya’da göründü

galaxy s10 1

Samsung’un yeni amiral gemisi serisi olması beklenen Galaxy S10 serisine dair yeni detaylar geldi. Bu kez telefonların model numaraları ve pil detayları hakkında bilgiler var. Menşei ise, Brezilya.

Galaxy S10 serisinin pil detayları Brezilya’da göründü

20 Şubat’a az bir süre kaldı. Samsung, düzenleyeceği Unpacked etkinliği ile yeni Galaxy S10 ailesini ilk kez görücüye çıkaracak. Bu etkinlikte bir tane de katlanabilir ekranlı telefonun gösterilmesi muhtemel. Tekrar S10 serisine dönecek olursak, Brezilya’nın Ulusal Telekomünikasyon Ajansı’ndan S10 serisine dair bilgiler geldi. Bu bilgilere göre…

GalaxyS10+’ta (EB-BG975ABU) 4000mAh,
GalaxyS10’da (EB-BG973ABU), 3300mAh,
GalaxyS10 Lite’ta da (EB-BG970ABU) 3000mAh pil yer alacak.

Galaxy S10 serisinin pil detayları Brezilya'da göründü

Hepsinin de hızlı şarj ve kablosuz şarj teknolojilerini barındıracağı düşünülüyor.

Cihazların pilleriyle ilgili daha önce de söylenti bilgiler paylaşılmıştı. Aşağıdaki görselde de görebilirsiniz. Şimdiki bilgilerle kıyasladığımızda farklılıklar gözlerden kaçmıyor.

Galaxy S10 serisinin pil detayları Brezilya'da göründü

Söylenti bilgilere göre S10+ ve S10’da ekrana yedirilmiş parmak izi okuma teknolojisi kullanılacak. Ayrıca bu iki telefonun arka tarafında 3’lü kamera sistemi olabilir. Yine S10+’ı diğerlerinde ayıracak dikkat çekici bir farklılığın da ön taraftaki dual kamera sistemi olması bekleniyor.

Oppo RX17 Pro kutu açılış videosu (Unboxing)