Titanfall Xbox One İçin Duyuruldu!

Microsoft’un Playstation 4 karşısında büyük yenilgiye uğrayan oyun konsolu Xbox One satışlarını arttıracağına inandığı Titanfall’u Xbox One, Xbox 360 ve Windows platformları için geliştirmişti.

Titanfall_wallpaper2560x1440

Xbox One için duyurulan Titanfall ile beraber, Twitch’de konsola canlı oyun videosu yayını özelliğini getirdiğini duyurdu.Playstation 4 kullanıcıları tarafından zaten kullanılıyor olan bu özellik ile oyuncular oynanış videolarını canlı olarak başkaları ile paylaşabiliyor.

Microsoft, Titanfall’un Xbox One satışlarını arttıracağına inanması ve bu yönde hamleler gerekleştirmesi oyuna inancını gösteriyor. Xbox One İngiltere fiyatını 30 pound düşüren Microsoft, daha da ileri giderek Titanfall ön yüklü Xbox One oyun konsollarını da aynı fiyattan satıyor. Yani oyuncular Titanfall için ekstra bir ödeme yapmıyor.

Bugün ABD’de satışa çıkan Titanfall’ın Xbox One sürümü 25 Mart tarihinde Avrupa’ya gelecek. Oyunun PC sürümünün ise 14 Mart’ta satışa sunulacak. Oyunun Xbox 360 sürümü ise 28 Mart tarihinde Avrupa’da olacak.