Zorlu Şartların Uzmanı Toughpad FZ-M1

Zorlu Şartların Uzmanı Toughpad FZ M1

Panasonic, dünyanın ilk fansız çalışan, 7 inç ekran boyutu ve Windows 8.1 Pro işletim sistemine sahip, 4. nesil Intel Core i5 vPro işlemcili, tamamen dayanıklı tabletini tanıttı.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de kurumlar, zorlu şartlar altında faaliyetlerini sürdüren saha ekiplerinin yağmur, toz, kir, sıcaklık, yüksekten düşme gibi şartlardan etkilenmeden çalışabilmelerini sağlayan çözümler arıyor. Özellikle kamu, demiryolu, enerji, hızlı tüketim, perakende, otomotiv, lojistik, sağlık, acil servis gibi sektörler kapsamında sahada çalışanlar teknoloji kullanımını ve çalışma düzenini aksatacak fiziksel koşullar içerisinde bulunabiliyor. Bu da çoğunlukla kurumlardaki iş sürekliliği ve verimliliği olumsuz yönde etkiliyor. Dijital çağ tüm dünyayı etkisine almışken, söz konusu sektörlerde çalışanlar sahada karşılaştıkları olumsuz koşullar nedeniyle teknolojinin nimetlerinden gerektiği gibi yararlanamıyor. Panasonic, yeni çözümü Toughpad FZ-M1 ile bu ihtiyaca yanıt veriyor.

panasonic-toughpad-fzm1

Dünyanın fansız çalışma ve 4. nesil Intel Core i5-4302Y vPro işlemci özelliklerine sahip ilk 7 inç tableti olan Panasonic Toughpad FZ-M1, aynı zamanda piyasadaki en ince ve en hafif, dayanıklı 7 inç tablet olma özelliğini taşıyor. Panasonic Toughpad FZ-M1 Nisan 2014’ten itibaren 2.099 avrodan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Toughpad FZ-M1’in en son Intel Celeron işlemcisine sahip bir versiyonu 2014’ün ortalarında satışa sunulacak. Bu versiyon da Windows 8.1 işletim sistemine sahip olacak.

Apple Kullanıcılarına Müjde iOS 7.1 Çıktı