Huawei P9’un çıkması için henüz erken olabilir!

huawei p9

Huawei P9 merakla bekleniyorken, yeni bir görsel kafaları karıştırdı. 9 Mart tarihindeki etkinlikte hangi telefon duyurulacak?

Çinli Huawei’nin P9 modelini 9 Mart tarihinde Berlin’de duyurması bekleniyordu. Ancak ortaya çıkan yeni bir görsel farklı bir cihazı işaret ediyor. Bir tarafta 9 Mart tarihini işaret eden davetiyeler varken, ortaya çıkan görsel kafaları karıştırdı.

Huawei P9 çıkacak mı?

Çin’den gelen yeni bir bilgiye göre Huawei, 9 Mart tarihinde P9 modelini duyurmayacak. Onun yerine henüz ismi belli olmayan, rekabetçi bir akıllı telefon karşımıza çıkacak. Ancak diğer yandan Huawei P9 modelinin Huawei EVA-L09 ismiyle FCC’den onay aldığı bilgisi de geldi. Kısacası, şimdilik Huawei tarafında işler son derece karışık görünüyor.

FCC dökümanlarında Huawei P9 modelinin dört farklı versiyona sahip olacağı, 2900 mAh batarya kullanılacağı gibi bilgiler de basına yansıdı. Telefonun bu versiyonlarının ismi belli olmasa da, Huawei P9 ailesi 264 Dolar ile 627 Dolar arasında değişen fiyatlarla karşımıza çıkacak.

6 GB RAM ve Kirin 950 yongasından da bahsediliyor. Bu yonga Mate 8 isimli phablet kategorisindeki cihazda da kullanılmıştı. Dolayısıyla benzer bir performans sergilemesi bekleniyor. Huawei tarafındaki gelişmeler bu hafta içerisinde yani 9 Mart tarihinde netlik kazanacak. Firma yeni modeli hakkındaki detayları gizlemeyi başarmış görünüyor.

Tesla, Model 3’e Geri Sayım!