Tinder, Festival Modu’nu geri getiriyor!

Google Play Store için kritik karar

Tinder, kişisel müzik etkinlikleri ciddi bir şekilde geri döndüğü için Festival Modu’nu geri getiriyor. İşte tüm detaylar.

Bugünden itibaren yaz festivalleri için hazırlıklar başladı. Yüz yüze etkinliklerin artmasıyla flört uygulamaları da bünyelerinde bazı değişikliklere gitti. Festivallerin başlamasından bir ay öncesine kadar insanlarla eşleşmek için Tinder Explore’daki modu artık kullanabileceksiniz. Festivaller Bonnaroo, EDC ve The Governors Ball gibi tanınmış Amerikan etkinlikleri ile başlayacak. Ancak aynı zamanda Barselona, Berlin, Paris ve Stockholm’deki geziler gibi uluslararası etkinlikler gündemde. Koronavirüs tedbirlerinin yavaş yavaş kalkması ile hayat da normale dönmeye başladı diyebiliriz.

Tinder, Festival Modu'nu geri getiriyor!

Seçtiğiniz etkinlik listede yoksa, diğer festivallere giden veya sadece sahneyle ilgilenen kullanıcılarla bağlantı kurmak da mümkün olacak. Uygulama bunun için bir “Festival Müdavimleri” alanı oluşturuyor. Festival Modu, dünyanın her yerinden insanlar tarafından kullanılabilir. Festival Modu’nun gelmesi bir süredir zaten bekleniyordu. Uygulama, pandeminin yüz yüze flört etmeyi riskli veya imkansız hale getirmesiyle fazlasıyla darbe aldı. İnsanlar bir süre uygulama üzerinden tanışıp görüşemediler. Festival Modu, Tinder’ın ana işine olan ilgiyi canlandırmasına yardımcı olabilir. Bunun işe yarayabileceğini gösteren kanıtlar var. Tinder, 2019’da büyük etkinlikler sırasında uygulama kullanımının arttığını ve iki yıllık birikmiş talep göz önüne alındığında şu anda çok iyi bir fırsat yakaladığını düşünüyor. Uygulama pandemiye rağmen eskisi kadar popüler durumda denebilir.

Otonom sürüş teknolojileri uygun fiyatlı olacak: Ucuz teknolojiye dönüşüyor