Tinder bazı değişiklikler getiriyor!

Tinder aylık 14.000 TL'lik paketini sundu! İşte ayrıcalıklar

Popüler flört uygulaması Tinder bazı değişiklikler ile karşımıza çıkacak. İşte tüm detaylar.

Match Group tarafından Tinder kullanıcılarına bir güvenlik özelliği olarak sunulan arka plan kontrol aracı kapatılıyor. Flört uygulaması holdinginin 2019’dan beri ortaklık kurduğu, kar amacı gütmeyen ve kadın merkezli Garbo, tüketici aracını Ağustos sonunda kapatacak. Garbo’nun kurucusu ve CEO’su Kathryn Kosmides, kopan ortaklık hakkında bir rapor yayınlayan The Wall Street Journal’a “Çoğu teknoloji şirketi güven ve emniyeti iyi bir PR olarak görüyor” dedi. “Garbo’nun vizyonundan taviz verilmesine ve büyük şirketlerin pazarlama hedeflerinin bir parçası haline getirilmesine izin vermektense, Garbo’nun odağını diğer çabalarımıza kaydırmasını tercih ederim.”

Tinder bazı değişiklikler getiriyor!

Bir Match Group sözcüsü, Engadget’a bir açıklama yaptı. “Match Group, son birkaç yılda platformlarımızda güvenliği artırmak için önemli yatırımlar yaptı ve yapmaya devam edeceğiz. “Emin misin?” ve “Bu seni rahatsız ediyor mu?” gibi özelliklerden geçmiş kontrollerine kadar, başka hiçbir flört uygulamasının sunmadığı araçlar geliştirdik ve yatırımlar yaptık. Kullanıcılara platformlarımızda kiminle bağlantı kurmayı seçtikleri konusunda daha fazla bilgi ve kontrol sağlayan sektör lideri özellikler oluşturmaya ve yatırım yapmaya devam etmeye kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Tinder, kullanıcıların şiddet geçmişlerini kontrol etmek için yedek bir ortak uygulama sürecinde olduğunu da belirtti. Sözcü, “Bir anlaşmaya varamadığımız için hayal kırıklığına uğramış olsak da, alternatif sağlayıcılarla ileri düzeyde görüşmeler yapıyoruz ve yakında yeni bir ortaklığı duyuracağız” diye yazdı.

Kolay zenginlik vaadi dijital pazarlama sektörünü olumsuz etkiliyor