2014’ün En Çok İndirilen Filmleri Belli Oldu

2014ün en çok indirilen filmleri 575

Excipio firması tarafından hazırlanan 2014’ün en çok indirilen filmleri listesinin zirvesinde usta yönetmen Martin Scorsese’nin yeni Para Avcısı yer aldı.

Birçok başarılı filmin çıkışına sahne olan 2014 yılı gişe açısından oldukça başarılı geçmiş olsa da, dünya genelinde birçok kullanıcı filmleri internetten indirmeyi tercih ettiler ve bu amaçla başta torrent siteleri olmak üzere korsan yayınlara yöneldiler. 2014 yılı sonuna gelinirken bu platformlardan indirilen korsan filmlerin istatistiklerini derleyen Excipio firması, 2014’ün en çok indirilen filmlerini belirledi.

2014'ün en çok indirilen filmleri

1 Ocak – 23 Aralık 2014 tarihleri arasında korsan film indiren kullanıcıların tercihlerini gözler önüne seren ve Variety tarafından yayınlanan 2014’ün en çok indirilen filmleri listesinin ilk sırasında Para Avcısı filmi yer aldı. Usta yönetmen Martin Scorsese ve Leonardo Dicaprio’yu bir kez daha bir araya getiren Para Avcısı, belirtilen tarihler arasında 30 milyondan fazla indirmeye ulaştı.

Sadece bu yılın değil tüm zamanların en başarılı animasyon filmleri arasında yer alan Karlar Ülkesi 29.9 milyon indirmeyle Para Avcısı’nın ardından ikinci olurken, listenin üçüncü sırasında Alfonso Cuaron’un Oscar ödüllü uzay macerası Yerçekimi yer aldı.

2014’ün en çok indirilen filmleri listesinin geri kalanında ise sırasıyla Hobbit: Smaug’un Çorak Toprakları, Thor: Karanlık Dünya, Kaptan Amerika: Kış Askeri, Herkül: Efsane Başlıyor, X-Men: Geçmiş Günler Gelecek ve 12 Yıllık Esaret yer aldı.

Halo 5: Guardians Ön Siparişe Sunuldu