Apple Watch 2 İçin Hazırlıklar Başladı

apple watch digital crown 580 90

Apple henüz ilk merakla beklenen akıllı saati Apple Watch’u bile piyasaya sürmemişken Apple Watch 2 hakkında ilk haberler gün yüzüne çıkmaya başladı.

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına geç de olsa yönelen Amerikalı teknoloji devi Apple‘ın geçtiğimiz aylarda resmi olarak tanıttığı ilk akıllı saati için meraklı bekleyiş devam ederken, firmanın giyilebilir cihazlar alanındaki gelecek planlarıyla ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıktı. Apple’ın üretim aşamasına yakın kaynaklardan gelen bilgiler Apple Watch 2 için hazırlıkların şimdiden başladığını gösterdi.

apple_watch

Apple’ın yapım aşaması devam eden ilk akıllı saatinde hangi işlemcilerin kullanıcılağıyla ilgili internete sızdırılan yeni bilgiler, Apple Watch işlemcilerinin büyük bölümünün Samsung tarafından üretileceğini göstermesinin yanı sıra Apple Watch 2 hakkında ilk detayları da gün yüzüne çıkardı. Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Apple Watch’u daha çok bir deneme ürünü olarak gören Apple, çok daha iddialı bir akıllı saat olan Apple Watch 2 için şimdiden hazırlıklara başladı.

Apple Watch’un resmi olarak tanıtılmasının ardından akıllı saatin potansiyelini araştıran analistlerin Apple’ın ilk akıllı saatinden pek de umutlu olmadığı ve akıllı saatin kullanıcıları heyecanlandırma konusunda istenileni veremediği göz önüne alındığında, Apple‘ın yeni bir akıllı saat üzerinde çalışıyor olması pek de şaşırtmadı.

OnePlus Two Resmiyet Kazandı