Apple’dan 10 Günde Rekor: iPhone 6 ve iPhone 6 Plus İnanılmaz Bir Başarıya İmza Attı!

xl xl iPhone 6 size comparison

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, başarılarına bir yenisini daha ekledi. iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, akıllara durgunluk veren bir taleple karşılaştı.

Tanıtımının üzerinden bir hafta geçmeden Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, rekorları alt üst eden bir başarıya imza attı. İki akıllı telefonunun sipariş adeti 12 milyon adet seviyesine ulaştı.

Apple İcra Kurulu  Başkanı Tim Cook, “Apple iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, beklentilerimizi bile geride bıraktı ve 12 milyona yakın sipariş adetine ulaştı. Daha mutlu olamazdık. Ancak bu bir son değil; başlangıç. Apple, muhteşem başarılarına devam edecek.” açıklamasında bulundu.

Tim Cook, “Tüm sadık kullanıcılarımıza teşekkürü borç biliyoruz. Onlar bize daima güvendiler, biz de bu güveni boşa çıkarmadık. Daha fazla iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satacağız ve bunu çok kısa sürede gerçekleştireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Apple sözcüsü, 2015 yılbaşına kadar 115 farklı ülkede iPhone 6 ve iPhone 6 Plus satışı gerçekleştireceklerinin de müjdesini verdi.

Bilindiği gibi Apple iPhone 6’nın iki ayrı modeli bulunuyor. Bunlardan biri 4.7 inçlik klasik model; diğeriyse 5.5 inçlik tablet telefon iPhone 6 Plus.

Samsung Akıllı Saatlere Doymuyor: Gear S