Tiktok, soru cevap özelliği test ediyor

Tiktok, soru cevap özelliği test ediyor

TikTok, popüler içerik oluşturucuların hayranlarıyla soru-cevap oturumları düzenlemesini kolaylaştıran yeni bir özellik başlattı. Özellik ilk olarak sosyal medya danışmanı Matt Navarra tarafından Twitter hesabından paylaşıldı. Yeni soru cevap özellii hem video hem de canlı yayınlarda (TikTok LIVE) çalışıyor. Acak şu anda yalnızca belirli içerik oluşturucular tarafından kullanılabilecek.

Soru ve Cevap uygulaması, içerik oluşturucuların sosyal medyada hayranlarla etkileşim kurmasının en iyi yolu haline geldi. Instagram Hikayeleri, Snapchat ile entegre YOLO gibi diğer sosyal uygulamalarda ve hatta küçük girişimlerde bile popüler bir özellik. Tiktok için gelen soru-cevap özelliği ise özellik ilk olarak sosyal medya danışmanı Matt Navarra tarafından fark edildi. Kullanıcıların profillerinde nasıl göründüğü de dahil olmak üzere, özelliğin uygulamada nasıl kullanılacağına dair ekran görüntüleri paylaştı.

Soru-Cevap  içerik oluşturucuların canlı akış sırasında hayranlarla etkileşim kurması için en önemli araçlardan biri. Ancak içerik oluşturucuların mevcut canlı sohbet arayüzü aracılığıyla soru ve yorum akışına ayak uydurması zor oluyordu. Uygulama, bu durumu iyileştirmeyi planlıyor.

Tiktok, soru cevap özelliği test ediyor

TikTok’ta 10.000’den fazla takipçisi olan herkes, uygulamanın ayarlar menüsünden özelliği test edebilir. Bunu yaptıktan sonra, kendilerine soru göndermelerine olanak tanıyan iki yeni simge görecekler. Sorulara karşılık, içerik oluşturucular video veya metinle yanıt verebilir. Özellik, uygulamanın arayüzünün tek bir bölümünden hayranlarının gönderdiği tüm soruları görebildikleri için Soru-Cevap sürecini basitleştiriyor. Sosyal medya devi, TechCrunch’a, özelliği önümüzdeki haftalarda diğer içerik oluşturucu hesaplarına da sunmayı planladığını söyledi. Özellik şu anda sadece belirli bir bölgede değil, küresel olarak heryede teste açılmış durumda.

Oppo Find X3 Pro pil boyutu ve şarj hızı ortaya çıktı!