TikTok kullanan çocuk kendisini yaktı: Küçük çocuk 3 defa ameliyat geçirdi

tiktok

Geçtiğimiz günlerde TikTok kullanan çocuk kendisini yanlışlıkla yaktı. Özellikle son dönemlerde bu platformda meydana gelen kazaların sayısı büyük oranda artış gösterdi. Hadi gelin detaylara birlikte bakalım.

TikTok kullananların sayısı giderek daha fazla artış gösteriyor. Özellikle küçük yaşlardaki çocuklar bu platforma büyük önem veriyor. Hem izlenme sayılarını artırmak hem de beğeni oranını yükseltmek için çeşitli akımlara katılıyorlar. Bu akımlar sayesinde izleme oranları artsa bile canları tehlikeye giriyor.

ABD’de yaşayan bir çocuk TikTok içerisinde yapılan bir akıma katıldı. Aynaya alkol dökerek yazı yazılan bu akım hiç beklenmeyen şekilde zarar verdi. Destine Crane isimli bu küçük kız aynaya alkol döktükten sonra yazı yazmaya başladı. Fakat aniden alkol alev aldı.

TikTok kullanan çocuk kolunu kaybetti

Yanma olayından sonra vücudunda çok ciddi hasarlar meydana geldi. Özellikle boyun ve kol bölgesinde büyük oranda yanık ortaya çıktı. İşin kötü tarafı sadece bundan ibaret değil. Aynı zamanda kolunu hareket ettirme kabiliyeti tamamen kayboldu.

TikTok kullanan çocuk

Kızının bir şişe alkol ve mum aldıktan sonra video çekmek amacıyla odaya gittiğini söyleyen annesi neye uğradığını şaşırdı. Kızın yanına gittiğinde onun alevler içinde kaldığını söyledi. Yardım etmek istediğinde ise alevlerden korunması kolay olmadı.

TikTok beğeni hilesi 2021 (çalışma garantili)

Küçük kız şu anda yoğun bakımda yatıyor. Henüz kendisi ile ilgili ne olduğunun farkında değil. Ancak kolunu kaybetmesi muhtemelen onu çok üzecektir. Peki sizce TikTok gibi platformlar kapatılmalı mı? Düşüncelerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.