TikTok hesap çalma 2022 (Denendi çalışıyor)

TikTok, kendi abonelik sistemini test ediyor

Son dönemin en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan TikTok rekorlar kırmaya devam ediyor. Peki çalınan bir TikTok hesabını nasıl geri alabilirsiniz? Ya da mevcut bir hesabı çalmanız mümkün mü? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

TikTok hesap çalma 2022 (Denendi çalışıyor) Sosyal medya tarafındaki yeni trendlerden birisi de TikTok oldu. İnsanların şarkılar eşliğinde çektikleri kısa ve komik videolar milyonlarca takipçiye ulaştı. Çin’den çıkıp tüm dünyaya yayılan TikTok, Türkiye’de de büyük ilgi gördü.

Peki TikTok fenomeni olmak için yapılması gerekenler neler? Aslına bakılırsa fenomenlere bakılınca yapılacak çok birşey olmadığını görüyoruz. Yani TikTok’ta fenomen olmanız, saçma sapan bir içeriğinizin patlamasına bağlı.

Diyelim ki onlarca saçma içeriğe rağmen hala istediğiniz izlenme ya da takipçiye ulaşamadınız. İşte o zaman yapmanız gereken şey çok basit.

Tiktok gizlilik ayarlarını değiştirdi!

TikTok hesap çalma 2022 (Denendi çalışıyor)

İnternette TikTok beğenisi ve takipçisi satın alabileceğiniz pek çok panel bulunuyor. Bu panellerden birisi aracılığıyla dilediğiniz kadar takipçi ya da beğeni satın alabilirsiniz. Elbette bunu belli bir düzende aralıksız gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Yani bir gönderiye beğeni, izlenme satın alıp da diğer gönderilere satın almazsanız o zaman sizin için sıkıntı olabilir. Çünkü bir gönderisi 100K izlenip, diğer gönderisi 1K izlenen bir fenomen yok. Yüzden sizin de dengeli bir sistem kurmanız gerekiyor.

Tabi ki şunu da belirtmek gerekiyor. Çok fazla takipçi ve beğeniye abanıp TikTok’u uyandırmamanız gerekiyor. Aksi takdirde hesabınız banlanabilir. O yüzden zamana yayılarak hesabınıza tanımlanan izlenme ve beğenileri satın almanızı tavsiye ederiz. Elbette yine de tercih sizin.

2022’de sıfır otomobil satışları resmen çakıldı!