TikTok bir kilometre taşını daha geride bıraktı

Tiktok fenomeni sapıkça hayatını anlattı

Son günlerin popüler sosyal medya uygulaması TikTok bir rekora daha imzasını attı. TikTok şimdi de bir milyar kullanıcıya ulaştı. İşte detaylar.

TikTok bir kilometre taşını daha geride bıraktı. Aslında TikTok yeni denilebilecek bir oluşum. Fakat o kadar hızlı bir şekilde büyüdü ki bir anda popüler sosyal medya uygulamalarının bile önüne geçti.

Çok değil birkaç sene öncesine kadar sosyal medya denildiğinde pek çok kişinin aklına ilk olarak Facebook geliyordu. Fakat bu durum sonradan değişti. Facebook’un yerini Instagram aldı. Şimdilerde ise Instagram’ın yeni bir rakibi var. TikTok.

TikTok akımı bakın bir okulda nelere sebep oldu

TikTok bir kilometre taşını daha geride bıraktı

Çin merkezli sosyal medya uygulaması 2021’de popülerliğini önemli oranda arttırdı. Uygulama yetkililerinden yapılan son açıklamada TikTok kullanıcı sayısının 1 milyarı aştığı duyuruldu. Dünya nüfusunun 6 milyarla sınırlı olduğunu düşündüğümüz zaman, 1 milyarlık kullanıcı sayısının muazzam bir başarı olduğunu söyleyebiliriz.

Elbette şunu da belirtmek gerekiyor. Bu kullanıcılar içerisinde belki binlerce, belki de daha fazla fake hesap mevcut. Malum bir kullanıcı birden fazla hesap açabiliyor. Dolayısıyla bu tarz hesapların önünde bir engel yok.

TikTok son günlerde ülkemizde de hayli popüler olmaya başladı. Aslen geçtiğimiz yıla kadar TikTok ismini çok fazla duyan yoktu. Fakat bu durum şimdilerde tamamen değişti diyebiliriz. Peki siz TikTok hakkında ne düşünüyorsunuz? TikTok kullanıyor musunuz?

Tesla sürücüleri artık Full Self Driving beta testlerine erişebilecek