Instagram Günlük Kullanıcı Sayısını Açıkladı

instagram uye sayisi

Son eklediği özellikler ile daha da fazla kullanıcı çeken Instagram, günlük aktif kullanıcı sayısını açıkladı. Sosyal medya devi önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

Dünyanın en popüler sosyal medya araçlarından biri olan Instagram, kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor. Son dönemde eklediği yeni özelliklerle daha da fazla kullanıcı çeken uygulama, önemli bir kilometre taşına ulaştı. Şirket bugün yayınladığı açıklamayla Instagram Hikayeler’i her gün 200 milyondan fazla kişinin kullandığını açıkladı. Yakın zamanda çıkartma (sticker) özelliği de ekleyen uygulama, bu yeni özellikler sayesinde hem elinde kullanıcıları tutmayı hem de daha fazla kullanıcı çekmeyi amaçlıyor.

İnsanların çektikleri selfieleri daha eğlenceli hale getirmesini sağlayan çıkartmalar büyük ilgi gördü. Şirket de bu durumun farkında olacak ki bu özelliğe yeni şeyler eklemeye devam ediyor. Bu yeniliklerden biri en çok favorileren çıkartmaları kolaylıkla bulmanızı sağlayacak yeni bir kısayol olacak. Instagram’ın sunduğu son özellikleri kullanabilmek için uygulamayı güncellemeniz gerekiyor. iOS’ta son olarak 10.16 güncellemesi yayınlanırken Android’de ise 10.16.1 güncellemesi çıktı.

Deadpool 2’nin Kadrosuna Bir Yıldız Daha Eklendi