djay Pro, Windows 10 için resmi olarak yayınlandı

djay Pro

Düşük bütçe ile DJ olmak isteyenler için djay Pro, Windows 10 için resmi olarak yayınlandı. İşte uygulamanın detayları.

Her şeyin dijitalleştiği bu dönemde, müzik de teknolojinin nimetlerinden gerektiği kadar nasibini aldı. Günümüzde çoğu müzik, bilgisayarda oluşturuluyor. Bazı DJ uygulamaları da elektronik müzik severler için çeşitli plaftormlarda yer alıyor. Bunlardan birisi de djay Pro. iOS ve MacOS’da yer alan djay Pro, Windows 10 için resmi olarak yayınlandı.

djay Pro, kullanıcılara sanal DJ’lik deneyimi yaşatıyor. Uygulama 4 tane deck, ses efektleri, ses dalgaları, filtreler ve ses mikseri gibi özelliklere sahip. djay Pro, müzikleri PC’de kayıtlı olan müzik dosyalarından ya da Spotify’dan kullanabiliyor. Ancak Spotify’ı bu özellikle kullanmak için Premium Spotify abonesi olmak gerekiyor. Uygulamanın versiyonlar arasında hemen hemen farkı bulunmasa da Windows 10’daki en büyük eksikliği video karıştırma özelliğinin olmaması. Bu özellik ile kullanıcılar, oluşturdukları müziği çeşitli görsel efektler ile harmanlıyor.

Uygulamanın geliştiricisi Algoriddim, uygulamanın Microsoft platformu için temelden inşa edilmediğini, iOS uygulamasının Windows Bridge kullanılarak Windows 10 uygulamasını çevrildiğini belirtti. djay Pro, Windows Store‘da yayınlandı. Global fiyatı 49,99 Dolar, Türkiye fiyatı ise 145,25 TL olarak belirlenmiş. Uygulamanın deneme sürümü de bulunuyor. Buradan uygulamanın sayfasına gidebilirsiniz.

Bu arada bugün Marvel ve özellikle de Thor hayranları için güzel bir gündü. Marvel tarafından Thor: Ragnarok için bir tanıtım videosu bir de poster yayınlandı. İçeriklerimizi okumak için haberlerimize tıklayabilirsiniz.

Thor: Ragnarok için ilk fragman geldi

Thor: Ragnarok posteri yayınladı