Toyota Avalon Ocak’ta Resmen Tanıtılıyor

avalon

Japon otomobil şirketinin 2019 model otomobili Toyota Avalon, önümüzdeki ocak ayında yapılacak olan Detroit otomobil fuarında boy gösterecek.

Supra Yok, Avalon Var!

Otomobil severleri hareketli günlerin beklediği 2018 Detroit otomobil fuarı çok yaklaştı. Pek çok firma gibi, Toyota’nın da fuarda neler göstereceği merakla bekleniyordu. Herkesin -özellikle de hayranlarının- beklediği bir model vardı; yeni Supra. Fakat beklenti, geçtiğimiz günlerde “hazır değil” imasıyla suya düşmüş oldu. Belki yeni bir Supra kadar heyecan verici olmayabilir; fakat ilginç başka bir otomobil bizimle olacak; Avalon.

Bugüne kadar hakkında kısıtlı bilgi sahibi olduğumuz aracın önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan Detroit Fuarı’nda spot ışığına maruz kalacağı, teaser bir resimle onaylandı. Ortaya çıkan casus fotoğraflara göre özellikle ön taraftan bakıldığında oldukça agresif ve spor görünümlü, içerisinde ise yine iddialı özelliklere sahip bir model ile karşılaşabiliriz.

Şimdiye kadar aldığımız kuvvetsiz bilgilere göre Avalon 6 silindirli güçlü, hibrit bir motora ve 8 ileri otomatik vites şanzımana sahip olacak. Geliştirilmiş bir pil sayesinde selef hibritlere göre çok daha efektif bir otomobil eminiz ki bizi bekliyor! Daha fazla bilgiye lansman sırasında ulaşabileceğiz.

Nvidia’dan Şimdiye Kadar Yapılmış En İyi Ekran Kartı