YouTube İçin Bomba Haber!

YouTube Icin Bomba Haber

Google’ın harita servisi Google Maps ve video platformu YouTube çok yakında internetsiz bağlantı sağlayacak.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Google I/O etkinliğinde şirketin kullanıcılarına büyük bir sürprizi vardı. Uzun zamandır beklenen YouTube’ın çevrimdışı projesi nihayete ermeye başladı.

YouTube Icin Bomba Haber!

Teknoloji devi Google’ın harita servisi Google Maps ve video paylaşım platformu YouTube çok yakında çevrimdışı yani internet bağlantınız yokken kullanmanıza imkan sağlayacak. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Google I/O etkinliğinde şirketin kullanıcılarına büyük bir sürpiriz vardı. Uzun süredir beklenen YouTube’un çevrimdışı olarak videoları kullanıcılara sunma planları yakın zamanda gerçek olacak.

48 SAAT LİMİTİ

Başarılı video paylaşım platformu elbette çevrimdışı desteğinin de bir sınırı olacak. Görüntülerin ilk olarak internet bağlantısı varken bir kez telefona yüklenmesi ve 48 saat süresince çevrimdışı olarak görüntülerin izlenebilmesi. 48 saat dolduğu zaman YouTube’a internet üzerinden yine bağlanmak zorunda kalacaksınız.

GOOGLE MAPS’TE ÇEVRİMDIŞI OLACAK!

Google Maps’in fazlaca kota tükettiği biliniyor. Google’ın bu noktada müjdesi ise son derece önemli. Kullanıcılar Google Maps’te yaptıkları bir aramayı iki gün boyunca internet olmadan yapabilecek, harita üzerinde dolaşabilecek.

Drone, New Mexico’da Düştü!