The Sims Yapımcısı Yeni Online Oyun Üzerinde Çalışıyor

The Sims Yapımcısı Yeni Online Oyun Üzerinde Çalışıyor

The Sims ve SimCity gibi popüler serilerin yapımından sorumlu olan EA Maxis stüdyosunun, Minecraft benzeri yeni bir oyun üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.

Electronic Arts bünyesinde yer alan EA Maxis stüdyosu, bugüne kadar oyun dünyasına kazandırdığı The Sims ve SimCity gibi popüler oyun serileriyle adını duyurmayı başarmıştı. Popüler similasyon serisinin yeni üyesi olan The Sims 4‘ü Mayıs ayında resmi olarak duyuran Maxis, Eylül ayında piyasaya süreceği yeni oyunu yetiştirmek için sıkı bir çalışma yürütmekte.

SimCity

Ancak EA Maxis tarafından yayınlanan yeni ilanlar, stüdyonun üzerinde çalışmakta olduğu tek yeni oyunun The Sims 4 olmadığını gözler önüne serdi. Yayınlanan bu ilanlarda Maxis tarafından geliştirilecek açıklanmamış bir oyunda çalışmak üzere kıdemli tasarımcıların arandığı belirtiliyor. Ayrıca yayınlanan bu ilanın detaylarından öğrenildiği kadarıyla bahsi geçen bu oyunun, RPG unsurları içeren multiplayer bir oyun olacağı anlaşıldı. Maxis’in şu ana kadar geliştirdiği oyunlardan farklı bir tarzda yer alacak bu oyunun, Minecraft benzeri bir proje olabileceği belirtiliyor.

The Last of Us Remastered Uncharted 4′e Katkı Sağladı