The Outer Worlds yeni nesil konsollara geliyor

The Outer Worlds inceleme

Son yılların en sevilen RPG oyunlarından olan The Outer Worlds’ün yeni versiyonuyla PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e geleceği tarih resmen açıklandı.

Daha önce Fallout ve Star Wars gibi önemli serilerde dikkat çekici işler ortaya koyan Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen The Outer Worlds oyunu, 2019 yılında oyun severlerle buluştu ve genel olarak oldukça pozitif yorumlar aldı. Aldığı bu olumlu yorumları satış rakamlarına da yansıtmayı başaran The Outer Worlds, satış rakamlarıyla Obsidian Entertainment’ın yüzünü güldürdü.

Aksiyon ve RPG türlerini aynı potada eriten oyun, 2019 yılında ilk çıktığı dönemde PC, PlayStation 4 ve Xbox One’a gelmişti. O günden beri oyunun yeni nesil konsollara geleceği konuşuluyordu ama oyun severlerin bu yeni nesil versiyonu için uzunca bir süre beklemesi gerekti. Neyse ki bu bekleyiş sona eriyor. The Outer Worlds’ün yeni nesil konsollara özel olarak hazırlanan yeni versiyonu, önümüzdeki ay oyun severler ile buluşacak.

outer worlds 2 milyon

The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition adını taşıyan bu yeni nesle özel versiyon, 7 Mart’ta PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e yönelik olarak yayınlanacak. Bu yeni nesil versiyonun satış fiyatı 59.99 dolar olarak açıklandı. Spacer’s Choice Edition’da sadece grafikler yeni nesle uygun olarak yenilenmiş olmayacak, aynı zamanda oyun mekanikleri konusunda da bazı geliştirmeler bulunacak.

Öte yandan 2019 yılından bu yana çıkan Murder on Eridanos ve Peril on Gorgon adlı ek paketler de Spacer’s Choice Edition’a dahil olacak. Bu yeni versiyon, PC üzerinden de oynanabilecek. Halihazırda bu oyunun eski versiyonuna sahip olan PC oyuncuları, yeni versiyona sadece 9.99 dolara sahip olabilecek.

Xiaomi 13 Lite piyasaya sürüldü