The New Mutants filmi için bir video daha yayınlandı

the new mutants

Önümüzdeki Eylül ayında vizyona girmesi planlanan The New Mutants filmi için yeni bir video daha yayınlandı.

Uzun bir süredir yapım aşamasında olan The New Mutants bir süredir vizyona girmek için gün sayıyor. Aslında filmin şimdiye kadar 3 defa vizyona girmesi gerekiyordu. Fakat koronavirüs süreci, Fox’un Disney’e satılması derken The New Mutants bir türlü izleyiciyle buluşamadı.

Eğer bir kez daha ertelenmezse filmin 28 Ağustos’ta Avrupa’da, 11 Eylül’de ise Türkiye’de vizyona girmesi bekleniyor.

The New Mutans normalde X-Men evreninde geçen bir hikayeye sahip olacaktı. Lakin Fox’un Disney’e geçmesinin ardından durum nasıl şekillenecek şimdilik belli değil. Belki de Disney hikayeyi Marvel sinematik evrenine de kaydırabilir.

The New Mutants filmi için nefes kesen video

The New Mutants filminin kadrosunda Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga ve Alice Braga gibi isimler bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Josh Boone oturuyor.

Film için yayınlanan son videoda Anya Taylor-Joy’un hayat verdiği Magik’in Demon Bear isimli canavarla savaşmaya gidişine tanıklık ediyoruz.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Görünen o ki The New Mutants filmi gerçekten de ilgi çekici sahnelere sahip. Zira yayınlanan şu kısa video bile “acaba sonrasında ne olacak” diye düşünmemize sebep oluyor.

Az öncede belirttiğimiz üzere eğer sinema salonları koronavirüs yüzünden tekrardan kapanmazsa The New Mutants 11 Eylül’de izleyiciyle buluşacak.

The Boys dizisi için bomba bir transfer daha