2018’de vizyona girecek olan süper kahraman filmleri

süperkahraman filmi

#İŞBİRLİĞİ

2017 süper kahramanlar açısından son derece verimli bir yıldı. Peki 2018’de bizleri hangi süper kahraman filmleri bekliyor dersiniz? Bu yazımızda 2018’de vizyona girecek olan süper kahraman filmlerini sizlerle paylaşıyoruz.

2018 süper kahramanlar açısından efsane bir yıl olabilir

Süper kahramanlar, özellikle son birkaç yılda hayatımızda daha fazla yer kaplamaya başladı. Öyle ki eskiden çizgi film, çizgi roman ya da oyunlarda görmeye alışık olduğumuz bu karakterler, şimdilerde dizilerde ve beyaz perdede de sıklıkla karşımıza çıkar oldu.

Genel olarak süper kahramanlar denildiğinde akla Marvel ve DC gelir. Son dönemde bu iki yapımcının aralarındaki rekabet de iyiden iyiye kızıştı diyebiliriz. Hangi tarafın bu işten daha karlı çıkacağı bilinmez ama 2018’in Marvel’ın yılı olacağını söylemek şimdiden mümkün.

Zira 2018’de vizyona girecek olan 7 süper kahraman filminden 6’sı Marvel’a ait. Vizyona girecek filmler arasında DC imzası taşıyan tek film ise Aquaman olacak. O da 2018’in sonlarına doğru vizyona girecek. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2018’de beyaz perdede boy gösterecek olan süper kahramanlar ile başbaşa bırakalım.

Black Panther

black panther

Vizyon Tarihi: 16 Şubat