The Matrix 4 ne zaman vizyona girecek?

matrix 4 1

The Matrix serisinin yeni filmi için geri sayım devam ediyor. Peki The Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? İşte bu sorunun yanıtı.

Son dönemde koronavirüs salgını yüzünden filmlerin ertelenmesine alıştık. Aslında bu durum için yapımcıları suçlamak pek de doğru olmayacaktır. Çünkü normal koşullarda 1 milyar dolar hasılat yapabilecek filmler, pandemi koşulları nedeniyle yapım maliyetlerini bile çıkarmakta zorluk çekiyorlar.

Hal böyle olunca yapımcılar da çektikleri filmleri yayınlamakta biraz tedirgin davranıyorlar. Bu yüzden de vizyon tarihleri ağırlıklı olarak 2022 yılına erteleniyor.

Tüm bu olumsuz koşullara rağmen geçtiğimiz gün ilginç bir olay yaşandı. Daha önce 1 Nisan 2022 tarihine ertelenen The Matrix 4‘ün vizyon tarihi geri çekildi.

The Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? İşte tarih

Hatırlanacağı üzere The Matrix 4‘ün açıklanan ilk vizyon tarihi 2021 Mayıs’tı. Fakat pandemi sürecinden ötürü filmin vizyon tarihi 1 Nisan 2022 tarihine kaydırılmıştı.

Dün Warner Bros önemli filmleri için yeni bir takvim yayınladı. Yayınlanan takvimde nerdeyse tüm DC filmleri ileri tarihlere ertelendi. DC filmleri ertelenirken The Matrix 4’ün öne çekilmesi ise şaşkınlık yarattı.

Yapımcılar Matrix serisinin yeni filminin vizyon tarihini 22 Aralık 2021 olarak belirlediler. Yani hala ilk açıklanan tarihin 7 ay ilerisindeyiz.

Elbette bu tarih de kesin değil. Zira oluşacak pandemi koşulları yüzünden her an herşey değişebilir. Belki de aşının bulunmasıyla birlikte ertelenen tüm filmlerin vizyon tarihleri tekrardan 2021’e çekilebilir. Bekleyip göreceğiz.

16 Ocak vaka sayısı açıklandı! İşte detaylar