The Mandalorian 2. sezonu için yeni video

The Mandalorian Dizisi

Disney+’ın en popüler dizilerinden biri olan The Mandalorian 2. sezonu ile de bomba gibi geliyor. İşte detaylar.

Dijital yayın sektörüne sağlam bir başlangıç yapmak isteyen Disney, Star Wars ve Marvel evrenlerini ön plana alan bir stratejiyle ilerleme kararı almıştı. Bu bağlamda yayınlanan ilk dizi ise The Mandalorian oldu.

Star Wars’ın yayın hakları Disney’e geçtikten sonra gelen filmlerin kalitesinde önemli oranda düşüş vardı. Zaten bu durum filmlerin gişe rakamlarına da yansıdı. Film yapımına bir süre ara veren Disney bu sefer de şansını dizi tarafında denemek istedi.

Sonuç olarak yayınlanan ilk Star Wars dizisi The Mandalorian’dan pek fazla beklenti yoktu. Lakin Disney, Star Wars evrenindeki ilk başarılı işini The Mandalorian’la gerçekleştirdi.

The Mandalorian 2. sezonu için yeni paylaşım

İlk sezonuyla fırtınalar koparan dizinin ikinci sezonu 30 Ekim’de start alacak. Her hafta 1 bölüm yayınlanacak olan dizi toplamda 8 bölüm sürecek. Geçtiğimiz gün dizinin yeni sezonu için kısa bir video daha paylaşıldı. Dilerseniz bahse konu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

https://platform.twitter.com/widgets.jsYine hayli hareketli bir sezonun Star Wars hayranlarını beklediğini söyleyebiliriz. Bakalım The Mandalorian’ın yeni sezonu da ilk sezon kadar ses getirmeyi başarabilecek mi?

 OnePlus Nord Türkiye’de satışa sunuldu! İşte fiyatı


Yorumlar kapatıldı.