The Last Of Us Part II Remastered PS5’e geliyor

The Last Of Us Part II Remastered PS5'e geliyor

The Last Of Us severler için iyi haberler gelmeye devam ediyor. Sevilen oyun Remastered gelecek yıl PS5’e gelecek. İşte tüm detaylar.

Sony tarafından onaylanan ve sızdırılan bir fragmana göre The Last Of Us Part 2’nin yeniden düzenlenmiş bir versiyonu Ocak ayında PlayStation 5’e geliyor. Popüler kıyamet sonrası zombi macerasının yeni sürümü, 19 Ocak 2024’te platformda satışa sunulacak ve iyileştirilmiş yükleme süreleri, konsolun Fidelity modunda 4K grafikler ve PS5’in yeni DualSense kablosuz kontrol cihazıyla tam entegrasyona sahip olacak. Insider Gaming ve X’teki birçok sızıntı, yeniden düzenlenen sürüm hakkında ilk kez konuştu.

The Last Of Us Part II Remastered PS5'e geliyor

Oyun, yaşam kalitesi iyileştirmelerine ek olarak, oyuncuların “kendi yollarını seçmelerine” ve kilidi açılabilir karakterler olarak oynamalarına olanak tanıyan, yepyeni bir hayatta kalma modu olan “Dönüş Yok”u da içerecek. Bu mod daha önce franchise’da görülmüştü. Oyuncular ayrıca küresel bir liderlik tablosunda birbirleriyle rekabet edebilecekler. Buna ek olarak, yeniden düzenlenmiş versiyon, orijinal oyunda bulunmayan üç yeni seviyenin ilk versiyonlarının yanı sıra yönetmen Neil Druckmann, anlatı lideri Halley Gross ve aktörler Troy Baker, Ashley Johnson’ın oyunun ara sahneleri hakkında kaydedilmiş yorumları da içerecek. The Last of Us çok sevilen oyun olmanın yanı sıra dizisi ile de çok dikkat çekmişti. Bu sebeple hayranların yüzü bir kez daha gülecek.

RONDO ile Tanışın: PUBG’nin Yeni Haritası RONDO 6 Aralık’ta Geliyor