The Last of Us dizisi için tarih netleşti

The Last of Us Part II

İki oyunuyla da PlayStation platformuna damga vuran The Last of Us dizi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Peki bu dizi ne zaman yayınlanacak? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

The Last of Us dizisi için tarih netleşti. Oyun dünyasını sallayan yapımlardan biri olan The Last of Us yakında dizi olarak karşımıza çıkacak. The Last of Us ve The Last of Us Part 2’yi oynayanların da bildiği üzere seri etkileyici bir hikayeye sahipti.

Dolayısıyla Sony bu hikayenin daha geniş kitlelere ulaşması için kolları sıvadı. Peki bu aşamadan sonra ne olacak? Bilindiği üzere dizinin yayın haklarını HBO kanalı almıştı. Fakat aradan geçen süreye rağmen dizinin çekimleri hala başlamadı.

The Last of Us dizisi

HBO ilk etapta senaryo kısmını halletti ve şimdi de cast kadrosunu tamamlamaya çalışıyor. Sızdırılan raporlara göre artık cast aşamasında da sona gelinmiş durumda.

The Last of Us dizisi ne zaman yayınlanacak?

Gelelim asıl sorumuza. Dizinin yayın tarihi ne zaman? Az önce de belirttiğimiz üzere henüz çekimler başlamış değil. Dolayısıyla çekimlerin başlayıp bitirilmesi ve ardından montaj aşamasına geçilmesi dizinin yayınlanmasına hayli uzun bir süre olduğunu gösteriyor.

The Last of Us dizisi

Sızdırılan son bilgilere göre de HBO dizinin yayın takvimi için 2022 yaz aylarını hedefliyormuş. Dolayısıyla daha dizinin yayınlanmasına en iyi ihtimalle bile 1 yıl olduğunu söyleyebiliriz.

The Last of Us dizisi

Bu arada dip not olarak belirtelim. Dizinin hangi zaman aralığını işleyeceği tam olarak bilinmese de genel beklenti ilk oyun öncesi ve ilk oyunda yaşanan olayların konu edinileceği yönünde.

The Witcher 2. sezon yayın tarihi netleşti