The Last of Us çok yakında PC’ye geliyor!

The Last of Us

The Last of Us çok yakında PC’ye geliyor. PlayStation 3 emülatörü olan RPCS3 sayesinde, The Last of Us’ı PC’de yüksek FPS değerlerinde oynamak mümkün olacak.

PlayStation 3’ün ömrünün bitmesine yakında çıkışını gerçekleştiren, Naughty Dog tarafından geliştirilen The Last of Us, bir devri muhteşem bir şekilde kapatmıştı. PlayStation 4‘ün çıkışından sonra Remastered olarak tekrar karşımıza çıkan TLoU, maalesef ki PC platformuna gelmemişti.

The Last of Us emülatör ile PC’ye geliyor

PlayStation 3 oyunlarını PC’de oynatmak için geliştirilen açık kaynaklı RPCS3 emülatörü, son güncelleme ile TLoU‘yu oynanabilir seviyeye çıkarmayı başarıyor. Düşük FPS‘te de olsa görüntülerde glitch olmadan stabil bir deneyim sunan RPCS3, önümüzdeki aylarda FPS sorununu da çözecek.

The Witcher 3 Enhanced Edition V3.30 yayınlandı!

An itibariyle 897 adet PlayStation 3 oyununu PC’de stabil bir şekilde oynatabilen RPCS3, yakın zamanda belli başlı oyunlardaki FPS sorununu çözmüştü. Üzerinde sürekli çalışılan bu emülatör, TLoU’nun yanında God of War ve Uncharted gibi PS3’ün başyapıtlarını da çalıştıracak.

Eğer PlayStation 3 oyunlarını PC’de çalıştırmak istiyorsanız, buradan emülatörü indirebilirsiniz. RPCS3‘ün güçlü bir donanım istediğini belirtelim.

En azından Intel i5 işlemci ve GeForce GTX 9xx serisi bir ekran kartına sahipseniz, RPCS3‘ü stabil bir şekilde çalıştırabilirsiniz. Aksi durumda emülatörden pek verim alamayabilirsiniz.