İptal Olan The Flash Oyunundan Görüntüler Ortaya Çıktı

The Flash Wallpaper Art 1024x768

Son zamanlarda DC’nin oyunları için yeni süper kahramanlara yöneldiği söylentileri dolaşırken, iptal edilen The Flash oyununa ait detaylar ortaya çıktı. Peki oyun neden iptal edildi? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Süper kahraman oyunları şüphesiz oyun sektörüne pek tutunamayan temalardan birisi. Sinema sektöründeki başarılarını oyun dünyasına yansıtmayı da pek başaramayan isimlerden birisi DC Comics. Rocksteady tarafından geliştirilen Batman serisi dışında ekibin el ile tutulur pek başarısı bulunmuyor. Ama Batman’in Arkham temalı oyunları hakkı yenilemeyecek kadar büyük bir kitle ve başarılar elde etmiş durumda. Firmanın Batman dışında başka süper kahramanların tema olarak alındığı oyunlar üzerinde çalışması beklenirken, eskiye dönük ilginç görüntüler oraya çıktı. DidYouKnowGaming isimli YouTube kanalının paylaştığı videoda iptal edilen The Flash oyununa ait görüntüler paylaşıldı. Brash Entertainment tarafından geliştirilen oyun 2009 yılında planlanmış, fakat gerekli maddi desteği bulamadığından iptal edilmişti. Aktarılan bilgilerden en önemlisi ise oyunun açık dünya olarak planlandığına dair. Keystone ve Central City’de geçecek olan oyun üzerindeki detayları ve çeşitliliği ile büyük bir çığır açabilirdi desek yanlış olmaz. Ne yazık ki firmanın iflas etmesi ile birlikte oyun tarihe gömülmüş.

Videodan görüldüğü kadarıyla oyun 2009 yılının grafiklerinden orta derece de faydalanmış gibi gözüküyor. Videoda ayrıca oyun içi dövüş mekanikleri, şehrin bir kısmı ve çevre tasarılarına da yer verilmiş. Henüz geliştirme aşamasıdaki görüntüler olmasına rağmen gerçekten titiz bir çalışmanın ürünü olduğunu söylemek yanlış olmaz. Oyunda Wally West olarak oynadığımız da gelen diğer bilgiler arasında. Videoyu aşağıdan inceleyebilirsiniz.

The Last of Us 2 Ön Siparişlere Açıldı