Netflix’in The Gray Man filmine devam filmleri geliyor

The Gray Man

Netflix’in bugüne kadarki en pahalı filmi olan The Gray Man’e bir devam filmi bir de spin-off geliyor.

Hollywood’un büyük stüdyolarıyla rekabet edebilmek için sadece dizileriyle değil filmleriyle de abonelerini etkilemek isteyen Netflix, bu amaç doğrultusunda büyük bütçeli pek çok filme imza atıyor. Daha önce The Irishman, 6 Underground, Red Notice gibi büyük bütçeli filmlere imza atan Netflix, bugüne kadarki en pahalı filmi olan The Gray Man’i ise geçtiğimiz hafta abonelerine sundu.

Ryan Gosling ve Chris Evans gibi iki yıldız ismi bir araya getiren, bir de onların yanına Ana de Armas, Billy Bob Thornton, Jessica Henwick gibi tanınmış isimleri ekleyen The Gray Man, eleştirmenleri pek memnun etmemiş olsa da izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı. Özellikle Ryan Gosling ve Chris Evans gibi iki yıldız oyuncunun varlığının bu konuda oldukça etkili olduğu düşünülüyor.

The Gray Man

Filmin izleyicilerden gördüğü yoğun ilgi, daha yayınlanmasının üzerinden beş gün geçmişken devam filmi, hatta filmleri için yeşil ışık yakılmasını sağladı. Netflix devam filmini resmen duyurdu. Ryan Gosling’in canlandırdığı Court Gentry karakterine odaklanacak devam filmini de Russo Kardeşler yönetecek. Avengers filmleriyle tanınan Russo Kardeşler ilk filmin de yönetmenleriydi. Öte yandan bir de spin-off filmi çekilecek. Deadpool’un senaristleri olan Paul Wernick ve Rhett Reese yazılacak bu spin-off filmi, The Gray Man evreninde geçen yeni bir hikaye anlatacak.

John Wick gibi aksiyon filmlerini andıran The Gray Man’de Ryan Gosling, eski iş arkadaşlarının peşinde olduğu bir CIA ajanına hayat veriyor. CIA’in kendisinden kurtulmaya karar verdiğini öğrendikten sonra hayatını kurtarmak için kaçmaya başlayan Court Gentry (Ryan Gosling)’in peşine ise eski meslektaşı Lloyd Hansen düşüyor. Lloyd Hansen’a Kaptan Amerika rolüyle tanıdığımız Chris Evans hayat veriyor.

22 Temmuz’da Netflix’te izleyici ile buluşan filmin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Motorola Razr 2022’nin çıkış tarihi belli oldu