The First Descendant Sunucu Problemleri Yaşıyor

The First Descendant

Geçtiğimiz hafta oyunseverlerle buluşan The First Descendant, oyunseverlerin yoğun ilgisi sebebiyle sunucu problemleri yaşıyor.

Bu yazın en merakla beklenen oyunlarından biri olan The First Descendant, 30 Haziran’da oyunseverlerle buluştu. PC’nin yanı sıra hem yeni nesil konsollara, hem de bir önceki nesil konsollara gelen First Descendant, oyunseverler tarafından ilgiyle karşılandı. Bu sayede çıkışından kısa süre sonra Steam’in en çok oynananlar listesine girmeyi başardı.

Ancak oyunun bu kadar büyük ilgi görmesi bazı sorunları da beraberinde getirdi. Ücretsiz olarak oynanabilen bir looter-shooter oyunu olan The First Descendant’ın beklenenden daha fazla oyuncu çekmesi, sunucuların yetersiz gelmesine sebep oldu. Şahan bir çıkış yapan oyunun bu etkileyici çıkışına şu anda sunucu problemleri gölge düşürüyor. Oyuncu forumlarında çok sayıda oyunsever First Descendant’a giriş yapmakta sorun yaşadığını söylüyor.

The First Descendant 2

First Descendant’ın arkasındaki stüdyo olan Nexon Games, yaşanan bu sorunun farkında olduklarını, bu sorunu bir an önce çözmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi ve yaşanan aksaklıklar yüzünden oyunseverlerden özür diledi. Stüdyo daha sonra bir açıklama daha yaparak sorunun sebebini tespit ettiklerini, kısa süre içinde bu sorunun ortadan kalkacağını söyledi.

First Descendant’ın sunucu problemleri yaşıyor olması çıkışına gölge düşürmüş olsa da bir yandan da oyunun en kadar popüler olduğunu gözler önüne seriyor. Warframe’e benzetilen oyun, çok sayıda oyunseverin ilgisini çekmeyi başarmış gibi görünüyor.

Apple Intelligence’ın Paralı Bir Versiyonu Çıkacak