The Division 2 geliyor! İşte ilk detaylar

The Division

Massive Entertainment ve Ubisoft işbirliği ile geliştirilen MMORPG türündeki The Division 8 Mart 2015’te çıkışını gerçekleştirmişti. Açıkçası oyun çıkmadan önce yayınlanan tanıtım videoları The Division’un fazlasıyla gerçekçi bir atmosfere sahip olacağını gözler önüne seriyordu. Fakat beklenen gerçekleşmedi. Massive Entertainment, oyun severleri ufak çaplı bir hayal kırıklığına uğratsa da devam oyunu konusunda ısrarcı görünüyor. Zira geliştirici stüdyo şimdiden The Division 2 için kolları sıvamış durumda.

The Division 2 için henüz erken

Konu ile ilgili bazı açıklamalarda bulunan Massive Entertainment’in yetkili ismi Davit Polfeldt şunları söyledi;

The Division gerçekten çok kaliteli bir oyundu. İçerisinde onlarca senaryoya gebe büyük bir potansiyele sahipti. İlk oyunda yapamadığımız çok fazla şey var. Bunları muhtemelen The Division 2 ile hayata geçireceğiz. Fakat şu an bunları konuşmak için biraz erken. Sanırım daha fazla birşey söyleyemem.”

Şu aralar Massive Entertainment’in yeni bir Avatar oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Üstelik bu oyunun 2019 sonrasında çıkacağından bahsedilmekte. Dolayısıyla yeni bir The Division oyunu için tahmin edilenden çok daha uzun bir süre beklememiz gerekebilir. Öyle görünüyor ki The Division 2 hakkında konuşmak için henüz erken. Üstelik Tom Clancy’nin yokluğunda ortaya nasıl bir projenin çıkacağını kestirmek de biraz zor. Sonuç olarak, bekleyip göreceğiz. Umarız Ubisoft ilk oyundaki gibi beklentileri tavan yaptırıp sonra da vasat bir oyunla karşımıza çıkmaz.

God of War şiddetin sınırlarını zorlayacak