The Division 2 için nefes kesen hikaye videosu!

maxresdefault 21

The Division 2 için geri sayım devam ediyor. Ubisoft tarafından geliştirilen aksiyon temalı RPG oyunu için yeni bir hikaye videosu yayınlandı. İşte detaylar.

Ubisoft ilk The Division oyununu tanıttığında yer yerinden oynamıştı. Kimse 2013 yılında çıkmış bir konsolun, bu kadar muazzam grafiklere sahip bir yapımı çalıştıracağına imkan vermiyordu. Nitekim sanıldığı gibi de oldu. Ubisoft’un satışa sunduğu oyunlar, tanıtımını yaptığı oyunun grafiksel anlamda hiç bir benzerliği yoktu.

The Division, hikayesi, atmosferi ve oynanışı açısından sorunsuz bir yapımdı. Fakat tanıtımda gösterilen videolardaki grafik kalitesi, oyun severlerin beklentilerini arşa çıkarmıştı. Doğal olarak çıkan oyunun basit bir yapıda olması, eleştirileri de beraberinde getirdi.

The Division herşeye rağmen satış rakamları bazında önemli bir başarı yakaladı. Bu başarı 2. oyunun da önünü açmış oldu.

The Division 2 için yeni video

Uzun bir süredir gelişim aşamasında bulunan The Division 2 büyük bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki Mart ayında raflardaki yerini almış olacak. PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak olan oyun, küresel çaptaki virüs salgınından 7 ay sonrasını konu edinecek. Oynanış dinamikleri açısından ilk oyun ile benzerlikler taşıyan The Division 2’de yine arkadaşlarımızla 4 kişilik ekipler oluşturarak, görevleri bu ekiplerle yapabileceğiz.

Ubisoft’un The Division 2 için yayınladığı yeni hikaye videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz.

Amazon’da en çok satan Nintendo Switch oyunları