The Crew 2’yi ücretsiz olarak oynayın!

the crew 2

Ivery Tower ve Ubisoft işbirliği ile geliştirilen The Crew 2 için açık beta süreci başladı. Dileyenler açık betaya kayıt olarak 2 gün boyunca oyunu ücretsiz olarak deneyimleyebilecek.

Ubisoft’un araba yarışı oyunlarında devrim yaratacak olan yeni payımı The Crew 2, bu ayın sonlarında raflardaki yerini alacak. Ivery Tower tarafından geliştirilen yapım için kısa süre önce kapalı beta süreci başlamıştı. Oyunu ön sipariş ile satın alanların katılabildiği kapalı beta sürecinden sonra, The Crew 2 için açık beta süreci de start aldı.

The Crew 2 açık betası başladı!

The Crew oyunu 2014 yılında satışa sunulmuştu. Online bağları sayesinde araba yarışı kategorisine yeni bir soluk getiren The Crew, dünya çapımda önemli bir oyuncu kitlesine erişmeyi de başarmıştı.

Ubisoft yetkilileri, The Crew hakkında yaptıkları açıklamalarda oyunun devamının geleceğini net bir şekilde ifade etmişlerdi. Nitekim devam oyunu için çok fazla beklememiz gerekmedi. Bir süredir gelişim aşamasında olan The Crew 2, 29 Haziran itibariyle satışa sunulmuş olacak.

Online dinamikleri sayesinde farklı bir oynanış dinamizmine sahip olacak yapımı önceden denemek isteyenler, bugün start alan açık betaya katılabilirler.

Bu sayede oyunu 2 gün boyunca ücretsiz olarak deneyimleyebilirsiniz. Şunu da dip not olarak belirtelim. Açık betada kat ettiğiniz ilerleme, Crew 2’yi satın aldığınızda ana oyuna aktarılmayacak.

the crew 2

Bu ararda betada Aerobatics, Drift, Jetsprint, Motocross, Powerboat, Rally Raid, Street Racing, Touring Car modlarının oynanabilir olacağını da belirtelim.

Devil May Cry 5 yakında oynanabilir olacak