Telegram ücretli mi oluyor?

Telegram üzerinden siber suç faaliyetlerinde keskin bir artış görüldü!

Bugün Telegram uygulamasını indirirseniz, “Telegram sonsuza kadar ücretsizdir. Reklam yok. Abonelik ücreti yok” sözleriyle karşılaşacaksınız.

Telegram ücretli mi oluyor? Ancak, bu durum uzun süre böyle devam etmeyecek gibi görünüyor. Daha önce bildirildiği gibi, Telegram bir Premium özelliği üzerinde çalışıyor ve hizmetin bir beta sürümü, özel tepkiler ve çıkartmalar da dahil olmak üzere ne bekleyeceğimiz konusunda bize bir ipucu vermiş durumda. Şimdi, Telegram uygulamasının gelecek bir sürümünün kodu, sonsuza kadar ücretsiz olmayacağını açıkça belirtmek için bu sloganı bıraktığını da göstermiş oldu.

Telegram ücretli mi oluyor

Bir mobil geliştirici olan Alessandro Paluzzi tarafından tespit edilen ve Twitter’da paylaştığı yeni veri dizileri, bize, uygulamanın gelecekteki olası bir sürümündeki aynı sayfaya bir göz atma imkanı verdi. Burada artık “Telegram, sohbetler ve medya için ücretsiz sınırsız bulut depolama alanı sağlıyor” yazıyor. Aboneliklerle ilgili kesin bir ifade yok, ancak bunun büyük olasılıkla hizmetin yakında kendi Premium sürümünü piyasaya sürmesinden kaynaklandığını biliyoruz.

Telegram ücretli mi oluyor

Telegram ücretli mi oluyor?

Bu yeni ifadenin uygulamada ilk kez ne zaman çıkacağını henüz bilmiyoruz ve Telegram Premium resmi olarak açıklandığında bunu içeren bir güncelleme yayınlanabilir.

Telegram ücretli mi oluyor

Telegram, 2020’nin sonlarından bu yana mesajlaşma uygulamasından para kazanmasına yardımcı olmak için birinci sınıf bir hizmet düşündüğünü açıkça belirtti, ancak şirket yaklaşmakta olan hizmetini henüz resmi olarak açıklamadı. Uygulamanın bu ayın başlarındaki iOS beta sürümündeki ayrıntılar, nelerin kullanılabileceğini gösterdi. Hizmet, sohbetlerinizin başında ve profilinizde Premium üye olduğunuzu onaylamak için size bir yıldız rozeti verecektir. Premium müşterilere sunulan başka tepkiler ve çıkartmalar da olacak. Şu anda bunun ne kadara mal olacağını bilmesek de, hizmet aboneliğiniz için fazladan bir şey sağlamıyor gibi görünüyor.

Apple Music BTS showu yayınlayacak