Mac şeklinde şarj aleti yaptılar

sarj 1

Teknoloji markası Shargeek Apple Macintosh’tan ilham alan Retro 35 GaN Charger’ı yakında piyasaya sürecek.

Mac şeklinde şarj aleti yaptılar. Oldukça küçük bir erken Macintosh bilgisayarı şeklinde şekillendirilen şarj cihazı, özel bir ‘erken kuş’ indirimi ile ürünün kampanya sayfasından ön sipariş verilebilir. Ön satışlar çok hızlı ilerlediği söyleniyor ve ürünün teslimatlarına temmuz ayında başlaması planlanıyor. Şarj aletinin fiyatı ise 25 dolar.

Şarj cihazı sevimli, etkileyici bir şekilde küçük ve ekranına uygulayabileceğiniz sağlıklı bir çıkartma seçenekleri ile birlikte geliyor. Ekranın kendisi de cihazınızın ne kadar hızlı şarj olduğunu göstermek için renk kodlu: beyaz ışık şarj olmadığını gösterirken sarı, mavi ve yeşil ışıklar sırasıyla normal, hızlı ve süper hızlı şarjı gösteriyor

Mac şeklinde şarj aleti

Macintosh’tan ilham alan bu telefon şarj cihazının kesinlikle bir çekiciliği var, ancak Shargeek aynı zamanda değerli bir satın alma gücüne sahip olduğundan da emin olmuş görünüyor.

Mac şeklinde şarj aleti

Mac şeklinde şarj aleti yaptılar

Şarj cihazında, iPhone 13 ve Samsung Galaxy S22 dahil olmak üzere çeşitli telefonlarda hızlı şarj sağlamak için fazlasıyla yeterli olan, maksimum 35W çıkışlı bir USB-C bağlantı noktası bulunuyor ve tabletler ve dizüstü bilgisayarlar gibi daha büyük cihazlara güç sağlamak için de kullanılabilir.

Mac şeklinde şarj aleti

Özellikle estetik hilelerinin izin verdiğinden daha kullanışlı olduklarında, bunun gibi sevimli küçük cihazları görmeyi gerçekten seviyoruz. Macintosh tasarımı kesinlikle göz alıcı, ancak şarj cihazının özellikleri de aynı derecede etkileyici.

Şarj aletinin ön sipariş dönemi sona erdikten sonra, cihazın bulunması muhtemelen oldukça zor olacak ve perakende fiyatı 50 dolara yani iki katına çıkacak. Ve fiyat arttığında, gerçekten sadece tasarımın yeniliği için ödeme yapacaksınız, çünkü aynı derecede verimli olan şarj cihazları çok daha ucuza bulunabilir durumda.

Netflix, Stranger Things 4. sezonu hakkında uyardı