Telefonlarınız Rengarenk Olacak

Ttec 0.3mm Koruma Paneli 5c 5

Ttec, iPhone 5s ve 5c için özel olarak hazırladığı aksesuarlarıyla yılbaşında sevdiklerine hediye alacaklara farklı seçenekler ve rengarenk alternatifler sunuyor.

Ttec, en yeni teknoloji ürünleri ve tüketicinin ihtiyaçlarını yakından takip ederek ürün yelpazesini genişletmeye devam ederken, yılbaşı için de renkli ve de kullanışlı hediye alternatifleri sunuyor. Ttec’in iPhone 5s ve 5c için özel tasarlanmış ürünleri arasında kılıf ve arka kapaklar bulunuyor.

Ttec 0.3mm Koruma Paneli (5c) 53

İşte bu özel ürünlerle ilgili detaylar;

Ttec FlipCase Smart iPhone 5/5s/5c: Telefonu kılıfından çıkarmadan da arayanı görebilir ve konuşma yapabilirsiniz

Ttec FlipCase Smart, iPhone 5, 5s ve 5c için özel olarak tasarlandı. Bu kılıfla, telefonu kılıfından çıkarmaya gerek kalmadan da çağrı cevaplanıp konuşma yapılması mümkün. İsim/numara ve saat gösterge penceresi bulunan kılıf; telefonları düşme, darbe ve çizilmelere karşı koruyor. Dayanıklı ve hafif materyalden üretilmiş kılıf telefona kolayca takılıyor. Kamera ve flaş ile de tam uyumlu, 5c modelinde stand olma özelliği de bulunan Ttec FlipCase Smart’ın, siyah ve beyaz renk seçenekleri mevcut. Kılıfın tavsiye edilen satış fiyatı 49,90 TL.

Ttec BumperCase iPhone 5s ve iPhone 5c: Tüm tuş ve bağlantılara erişim sağlıyor

Ttec BumperCase de iPhone 5s ve 5c’ye özel. Telefonu dış tehditlerden koruyan kılıf, üretiminde kullanılan materyalin kalitesiyle de dikkat çekiyor. Kullanım kolaylığının yanı sıra tüm tuş ve bağlantılara erişim sağlayarak telefon kullanıcısının hayatını kolaylaştıran kılıf; siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle tüketicinin karşısına çıkıyor. BumperCase’in tavsiye edilen satış fiyatı 29,90 TL.

Ttec Elasty Koruma paneli (5c) 2

Ttec 0.3 mm iPhone 5c Arka Kapak: Ultra ince dizaynıyla cepte rahat taşınıyor

Ttec’in iPhone 5c için ürettiği 0.3 mm arka kapağın en ilgi çeken yönü ultra ince tasarımı olacak. iPhone 5c için özel olarak tasarlanan arka kapak, ince dizaynı sayesinde cepte rahat taşıma imkanı sağlıyor. Cihaz ile uyum sağlayan arka kapak, telefonu dış etkenlere karşı da koruyor. Siyah, Beyaz, Sarı, Mavi, Pembe ve Yeşil renk seçenekleri olan arka kapağın tavsiye edilen satış fiyatı 19,90 TL.

Ttec – iPhone 5c Elasty Arka Kapak: iPhone 5c’nin rengine renk katıyor

Ttec Elasty; iPhone 5c için özel olarak tasarlanan bir arka kapak. Dayanıklı ve hafif materyal ile üretilmiş kapak, tüm tuş ve bağlantılara erişim sağlıyor. Şık tasarımı ile iPhone 5c’lerin rengine renk katanTtec Elasty’nin Siyah, Beyaz, Sarı, Mavi, Pembe ve Yeşil renk seçenekleri bulunuyor. Tavsiye edilen satış fiyatı ise 19,90 TL.

Facebook’a Kesin Ret!