Moda Dünyası Cep Telefonu Aksesuarlarında Birleşti

4 Ttec 5c Owl Skull Koruma Panelleri

Ttec, yaptığı işin içine modayı ve tasarımı da katıyor. Ttec, ürünlerini sadece mobil cihaz aksesuarı olarak değil, aynı zamanda bir moda ve tasarım objesi olarak da konumlandırmayı hedeflerken, bu alanda önemli bir adım attı.

Ttec, bu öncü vizyonu doğrultusunda; son olarak Zara ve Mavi Jeans gibi dünyanın önde gelen hazır giyim markalarına tasarımlar yapan Ali Güleç ile işbirliği yaptı. Türkiye’de mobil aksesuarlar alanında ilk kez bir tasarımcıyla ortak çalışarak, tasarımcının çizgilerini kapaklarına taşıyan Ttec, bu akıma öncülük etmiş oldu.

Yeni neslin önde gelen tasarımcılarından Güleç, Ttec için Kurukafa ve Baykuş çizimli sıradışı tasarımlar yaptı. iPhone 5/5s/5c ve Turkcell T40 modellerine özel bu tasarımlar; mobil cihaz aksesuarının dünyada artık modanın bir parçası olduğuna dair çok güçlü bir örnek.

3-Ttec 5c Owl & Skull Koruma Panelleri

Ali Güleç: “Ttec işbirliği benim için bir ilk oldu”

“Ttec ile çalışma nedenlerim arasında, prestijli ve güvenilir bir marka olması, kaliteli olması, daha geniş kitlelere çalışmalarımın ulaşma potansiyeli gibi maddeler ilk sıralarda yer alıyor” diyen Ali Güleç, şunları söylüyor:

Başka önemli bir neden de, tasarımın fark yaratacağının bilincinde olan ve tasarımcıları destekleyerek daha da gelişmeyi hedefleyen vizyona sahip olmaları. Ttec, Türkiye’ de bu sektörde benim için bir ilk. Daha önce bazı şirketlerden teklif gelse de, bunlar çok içime sinmeyen projelerdi. Ttec ise, çalışmalarımın emin ellerde olduğunu bildiğim bir marka.

Akıllı Telefon Sahipleri 4 Ay Sonra Sıkılıyor!