Her Telefon Windows 10’u Desteklemeyecek

Her Telefon Windows 10’u Desteklemeyecek

Redmondlu teknoloji devi Microsoft, bu hafta ikinci Windows 10 etkinliğini gerçekleştirdi. Bu etkinlikte; Windows 10’un çeşitli yenilikçi teknolojileri tanıtıldı.

Bugün Windows 10 ile ilgili yeni bilgiler edindik. Bu bilgilere göre bazı Windows telefonları –Düşük Model– yeni işletim sistemi 10’dan yararlanamayacak. Bu bilgileri de resmi olarak Microsoft’un sitesinden edindik.

Windows Phone 8.1’li cihazların pek çoğu Windows 10’a sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilecek. Bu da bu yılın sonunu bulabilir. Şu anda Windows Phone 8.1’lerin, 10’lara sorunsuzca geçiş yapabilmesi güzel bir haber olarak dikkat çekmekte; lakin düşük model Windows Phone 8.1’ler şimdilik 10 deneyiminden yararlanamayacak.

Her Telefon Windows 10’u Desteklemeyecek
Her Telefon Windows 10’u Desteklemeyecek

Tabii herkes neden böyle bir şey olduğunu düşünebilir. Zira Windows 10 güçlü sistemlerle kendini gösterecek bir işletim sistemi olarak Microsoft tarafından tasarlandı.

Microsoft Kıdemli Mobil Cihaz Başkanı Chris Weber, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Weber;Windows 10 ile beraber Windows Phone satışlarında artış yaşanmasını bekliyoruz” dedi.

Game of Thrones Oyununun Yeni Bölümü Geliyor