Windows 10 Mobile 10586 sızdı!

windows 101

Microsoft’un yeni model İşletim Sistemi Windows 10. Windows 10 kısa bir süre önce Windows Phone’lara çıkarma yaptı.

Yeni BUILD 10586 –Temel İnşa Sürümü- de açığa çıktı. Konuyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Yeni BUILD sürümünün 12 Kasım’da Kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Yeni BUILD sürümü için köşede pusuya yatmış bekliyor desek haksız sayılmayız herhalde; çünkü Microsoft son rötuşlarını şu an atıyor.

12 Kasım tarihinde yeni BUILD Halkla buluşmuş olacak. Windows Insider Ekibi; Windows 10 Mobile’ın önceki sürümlerinin sorunlu olduğunu kabul etti.

windows 10

Gelen bilgilere göre yeni BUILD –Temel İnşa Sürümünün- ismi BUILD 10586’ymış. Yeni BUILD sürümünden Windows Phone 8.1 Kullanıcıları yararlanamayacak.

Microsoft; Windows 8.1 Kullanıcıları için Aralık Ayına işaret etti. Yeni BUILD; Windows Phonelar’daki Home –Ev- Tuşuna- çabuk tepki verecek ve uzun süre basınca bizi Microsoft’un Sesli Asistanı Cortana karşılayacakmış.

Öte yandan Canlı Kutucuklar da bu güncelleştirmeden nasibini alacak. Canlı Kutucuklarda yaşanan anlık Donma Sorunları da yeni BUILD ile çözülmüşe benziyor. Yeni gelişmeler oldukça sizlere aktaracağız.

Tizen’li Samsung Z3 ilk güncellemesini aldı