DayZ 3 Milyondan Fazla Satmayı Başardı

dayz 2 1

Hayatta kalma oyunlarının en iyi örnekleri arasında yer alan DayZ, henüz son sürümü yayınlanmadan 3 milyondan fazla satarak büyük bir başarıya imza attı.

Popüler savaş simülatörü ARMA serisinin yapımından sorumlu olan Bohemia Interactive stüdyosu tarafından geliştirilen DayZ, henüz tam anlamıyla tamamlanmamış olsa da her geçen gün yeni bir başarıya imza atmaya devam ediyor. Alpha sürümü 2013 yılı sonunda yayınlanan ve kısa sürede geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran DayZ, önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

dayz

Aylardır Steam’de en çok satan oyunlar listesinin zirvesinde yer alan DayZ‘in oyunseverlerden gördüğü yoğun ilgiye dikkat çeken Bohemia Interactive, 13 ay önce satışa sunulan oyunun henüz son sürümü satışa sunulmadığı halde 3 milyondan fazla kopya satmayı başardığını duyurdu.

Son yıllarda oldukça popüler bir tür haline gelen hayatta kalma türünün en iyi örnekleri arasında gösterilen DayZ, zombilerle dolu bir açık dünyada geçiyor ve kullanıcıların böyle bir dünyada hayatta kalma deneyimini oldukça gerçekçi bir şekilde yaşamalarına olanak sağlıyor. Tamamlanmış hali 2016 yılında yayınlanacak olan oyun, önümüzdeki aylarda PlayStation 4 kullanıcılarının da beğenisine sunulacak.

Oppo Find 9 Gün Yüzüne Çıktı