Pokemon Tekken Karışımı Oyun: Pokken Geliyor!

pict 9706 1

Yeni Pokemon oyunu Pokken pokemonların dövüştüğü bir Tekken oyunu olması ile dikkat çekiyor. 

Pokemon’ların modası geçmiş olmasına rağmen halen daha pek çok kişi bu sevimli yaratıklara hayranlık duyuyor. Bunun yanı sıra halen daha Pokemon oyunları ortaya çıkıyor ve insanlar bu oyunları oynuyor. Demek ki halen daha içlerimizde bir yerde Pokemon sevgisi duruyor.

 

 

Birkaç gün önce gelen bir sızıntı habere göre  yeni bir Pokemon oyunu yayınlanmaya hazırlanıyormuş. Bu haber başta pokemon hayranları olmak üzere birçok oyuncuyu sevindiren bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde yalnızca bir sızıntı olan bu haber bu gün doğrulandı. Bandai Namco tarafından geliştirilen oyun resmiyet kazandı. Oyunun adının ise Pokken olacağı açıklandı.

Adından da açıkça anlaşıldığı gibi oyunumuz Pokemon, Tekken karşımı bir oyun olarak geliyor. Bunu bir Pokemon dövüş oyunu olarak da düşünebilirsiniz. Oyunda pokemonlar doğal ortamlarında değil Arena’larda dövüşüyor.

Pokken’in şuan için 2015 yılında tamamlanması ön görülüyor. Oyunun ilk olarak Japonya’da bulunan Arcade salonlarında yer alacağı aktarılıyor. Oyunun daha sonradan herhangi bir uluslararası platforma gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor.

HP’den 6 Milyon Ürünlük Geri Çekme Operasyonu!